ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι τέσσερις συλληφθέντες από την εκκένωση της κατάληψης

Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι τέσσερις συλληφθέντες από την εκκένωση της κατάληψης

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι 4 συλληφθέντες από την επιχείρηση εκκένωσης εκκένωσης της κατάληψη που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thesstoday.gr, λίγο μετά τις 6 το πρωί της Δευτέρας (28/11), ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. προσέγγισε το τριώροφο κτίριο που στεγάζεται στη συμβολή των οδών Φιλίππου με Σιατίστης, προχωρώντας άμεσα στον αποκλεισμό της περιοχής.

Δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν έφοδο στο κτίριο και προχώρησαν στην προσαγωγή 8 ατόμων, εκ των οποίων οι 4 συνελήφθησαν στο χώρο της κατάληψης.

Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Για την σύλληψή τους στις 11:00 θα συγκεντρωθούν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου σε ένδειξη συμπαράστασης και διαμαρτυρίας. Ακόμα στην πόλη υπάρχουν άλλες δύο προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για σήμερα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 08:00, εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς θα συγκεντρωθούν έξω από το κατάστημα της Αριστοτέλους για να διαμαρτυρηθούν για τα «λουκέτα» σε πολλά υποκαταστήματα. Στις 18:00, μέλη της ΕΔΥΕΘ θα συγκεντρωθούν στην Τσιμισκή, στο ύψος της Ναυαρίνου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ύπαρξη νατοϊκών βάσεων στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.