ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 54χρονης Βουλγάρας που εξανάγκαζε 6χρονη σε επαιτεία

Το κοριτσάκι αναγκαζόταν να ζητιανεύει για 12 ώρες την ημέρα

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 54χρονης Βουλγάρας που εξανάγκαζε 6χρονη σε επαιτεία

Στη σύλληψη μιας 54χρονης Βουλγάρας, η οποία έβαζε 6χρονη να ζητιανεύει, με την σύμφωνη γνώμη της 20χρονης μητέρας της προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν την 54χρονη μετά από έρευνα που ακολούθησε τις καταγγελίες πολιτών στην τηλεφωνική γραμμή «1109», αναφορικά με εργασιακή εκμετάλλευση.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, από κοινού σε βάρος ανηλίκου.

Η 54χρονη, έχοντας την έγγραφη συναίνεση της 20χρονης αλλοδαπής μητέρας της ανήλικης η οποία και αναζητείται, από τις  08/09 έως και χθες πήγαινε με την ανήλικη καθημερινά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου κάθονταν έξω από εμπορικά καταστήματα και επαιτούσαν για περισσότερες από 12 ώρες καθημερινά.

Το κοριτσάκι ήταν επίτηδες παραμελημένο και βρώμικο προκειμένου να προκαλέσει τον οίκτο των διερχομένων και να παίρνει χρήματα.

Οι δύο γυναίκες για περισσότερο από ένα χρόνο μετέφεραν την ανήλικη ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορες περιοχές στη χώρα, με μοναδικό στόχο την κατ’ επάγγελμα εργασιακή εκμετάλλευσή της, μέσω της επαιτείας.

Το κορίτσι δεν είχε μόνιμο μέρος διαμονής, ούτε καθημερινή φροντίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη σύλληψη της 54χρονης, η ανήλικη μεταφέρθηκε σε κοινωνική δομή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.