Αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει, θα πεινάσει και η άλλη μισή Ελλάδα από τις ακυρώσεις στα χειμερινά θέρετρα...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 13χρονος που απείλησε 24χρονο και του άρπαξε το ηλεκτρικό πατίνι

Ο ανήλικος πλησίασε τον νεαρό άνδρα και τον απείλησε πως έχει μαχαίρι

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 13χρονος που απείλησε 24χρονο και του άρπαξε το ηλεκτρικό πατίνι

Τα ξημερώματα της Τρίτης (4/11) άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη ενός 13χρονου στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενο ότι λήστεψε έναν 21χρονο κοντά στον Λευκό Πύργο.

Ειδικότερα, ο 13χρονος πλησίασε τον νεαρό άνδρα και τον απείλησε πως έχει μαχαίρι, καταφέρνοντας να του αποσπάσει το ενοικιαζόμενο ηλεκτρικό πατίνι με το οποίο κινείτο.

Το θύμα ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και, ύστερα από αναζητήσεις, αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανήλικο.

Η υπόθεση ερευνάται, ενώ εξετάζεται το αν ο 13χρονος δρούσε μόνος του ή με συνεργούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.