Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 17χρονος για ληστεία ανηλίκων με τη χρήση βίας

Τα θύματα ήταν συνολικά οκτώ ανήλικοι, εκ των οποίων επτά ημεδαποί και ένας αλλοδαπός

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 17χρονος για ληστεία ανηλίκων με τη χρήση βίας

Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 17χρονου στη Θεσσαλονίκη ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε περιστατικό ληστείας στην περιοχή του Ευόσμου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό σημειώθηκε τις βραδινές ώρες χθες, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, όταν ο ανήλικος, από κοινού με τέσσερις ακόμη συνεργούς του, προσέγγισαν παρέα ανηλίκων και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν μικρά χρηματικά ποσά.

Τα θύματα ήταν συνολικά οκτώ ανήλικοι, εκ των οποίων επτά ημεδαποί και ένας αλλοδαπός.

Κατόπιν αστυνομικών ενεργειών, ο 17χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων εμπλεκομένων ατόμων.

Παράλληλα, συνελήφθη και ο 53χρονος πατέρας του ανήλικου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.