ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός για κλοπές πορτοφολιών από λεωφορεία

Δρούσε μαζί με συνεργό του

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός για κλοπές πορτοφολιών από λεωφορεία

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβαν έναν 27χρονο αλλοδαπό για κλοπή πορτοφολιού, από 18χρονη, εντός αστικού λεωφορείου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς με τις τραπεζικές κάρτες που περιείχε το πορτοφόλι είχε πραγματοποιήσει τρεις ανέπαφες συναλλαγές συνολικού ύψους 131 ευρώ, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και δεύτερο πορτοφόλι, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα από 21χρονη, ομοίως εντός αστικού λεωφορείου.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι ο 27χρονος από κοινού με αλλοδαπό συνεργό του, δρώντας, είτε από κοινού, είτε μόνος του, κατά το χρονικό διάστημα από 1η Νοεμβρίου έως και 12 Δεκεμβρίου 2023 προέβησαν σε δέκα επιπλέον κλοπές πορτοφολιών εντός αστικών λεωφορείων, κυρίως στο κέντρο της πόλης, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιούσαν αγορές (ανέπαφες συναλλαγές) με τις τραπεζικές κάρτες που αφαιρούσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, καθώς και του συνεργού του, για διακεκριμένη κλοπή και απάτη με υπολογιστή κατά συναυτουργία, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.