ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 32χρονος άστεγος που γρονθοκόπησε φύλακα των ΚΤΕΛ Μακεδονίας

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για σωματική βλάβη και εξύβριση και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με 3ετή αναστολή

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 32χρονος άστεγος που γρονθοκόπησε φύλακα των ΚΤΕΛ Μακεδονίας

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβαν έναν 32χρονο άστεγο ο οποίος εξύβρισε και στη συνέχεια γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας έναν εργαζόμενο στη φύλαξη των ΚΤΕΛ Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τη κατάθεση του θύματος, όλα έγιναν λίγο μετά τις 6 το πρωί όταν ζήτησε ευγενικά από τον άντρα που βρίσκονταν στους χώρους των ΚΤΕΛ να αποχωρήσει.

Τότε, εκείνος, ξεκίνησε να τον βρίζει αισχρά και να τον απειλεί με τον φύλακα να ειδοποιεί την αστυνομία.

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στον χώρο του ΚΤΕΛ προχώρησαν σε συστάσεις και ο 32χρονος απομακρύνθηκε, όμως όταν αποχώρησε το περιπολικό επέστρεψε και χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο τον εργαζόμενο, τραυματίζοντας τον στο άνω χείλος.

Πολίτες που άκουσαν τις φωνές και είδαν το περιστατικό ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και ο άντρας συνελήφθη. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι άστεγος στην περιοχή της Καμάρας και «συχνάζει» στην περιοχή του ΚΤΕΛ Μακεδονίας.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για σωματική βλάβη και εξύβριση και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, με τριετή αναστολή και ως εκ τούτου αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.