ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο

Για την υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί δύο ανήλικοι, ωστόσο μόνο ο ένας εντοπίστηκε

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου, εξιχνίασαν τη ληστεία που σημειώθηκε σε κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ταυτοποιώντας ως δράστες δύο ανήλικους.

Έπειτα από αναζητήσεις συνελήφθη, στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας, ο ένας εκ των δύο ανηλίκων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρωινές ώρες της Τρίτης (23/1), εισήλθαν στο ανωτέρω κατάστημα, όπου ο ένας αφαίρεσε με τη χρήση σωματικής βίας το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, όσο ο συνεργός του βρισκόταν στην είσοδο του καταστήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.