Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη δάσκαλος δημοτικού με ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 44χρονο στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη δάσκαλος δημοτικού με ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης

Ένας εκπαιδευτικός εντοπίστηκε με ναρκωτικά το μεσημέρι της Παρασκευής από άνδρες της ομάδας Ζ οι οποίοι τον σταμάτησαν για να του κάνουν έναν τυχαίο έλεγχο. 

Στην κατοχή του 44χρονου κατά της διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν 28 γραμμάρια ηρωίνης, 1 γραμμάριο κοκαΐνης και 2 υπνωτικά χάπια.

Ο 44χρονος δάσκαλος φέρεται να υποστήριξε ότι είναι για προσωπική του χρήση καθώς είναι πολλά χρόνια χρήστης.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 44χρονο στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Σε βάρος του σχηματίσθηκε και δικογραφία, καθώς η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών που εντοπίστηκε στην κατοχή του δεν ήταν αμελητέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR ο δάσκαλος του 44χρονου αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο να προφυλακιστεί. Τέλος σημειώνεται ότι ο δάσκαλος μετέβη στη Θεσσαλονίκη από την Ηγουμενίτσα όπου διδάσκει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.