ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης της ένοπλης ληστείας σε μίνι-μάρκετ στην Πολίχνη

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το μαχαίρι

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης της ένοπλης ληστείας σε μίνι-μάρκετ στην Πολίχνη

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ληστή, που κατηγορείται ότι απέσπασε υπό την απειλή μαχαιριού, άγνωστο χρηματικό ποσό από μίνι-μάρκετ στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, προχώρησαν δικυκλιστές αστυνομικοί.

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 21:50 στην οδό Αγνώστου Στρατιώτη και κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων ο δράστης εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το μαχαίρι.

Βίντεο από την ληστεία

Στο βίντεο που εξασφάλισε το GRTimes διακρίνεται καρέ καρέ η ληστεία που κράτησε μόλις μερικά δευτερόλεπτα.

Ο δράσης εισβάλει στο κατάστημα. Ο υπάλληλος συνομιλεί με κάποιον και δεν έχει καταλάβει ότι δεν πρόκειται για πελάτη αλλά για ληστή. Εκείνος βγάζει το μαχαίρι και με μια απότομη κίνηση βρίσκεται δίπλα στον υπάλληλο από την πλευρά του ταμείου. Ανοίγει την ταμειακή μηχανή, παίρνει όλα τα χαρτονομίσματα και γίνεται καπνός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ληστής, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια μέθης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην γύρω περιοχή και συνελήφθη, 25 λεπτά μετά το συμβάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.