ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαζικές αποδοκιμασίες από εκατοντάδες νεαρούς κατά δύο τρανσέξουαλ στην πλατεία Αριστοτέλους – 21 συλλήψεις (βίντεο)

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου

Μαζικές αποδοκιμασίες από εκατοντάδες νεαρούς κατά δύο τρανσέξουαλ στην πλατεία Αριστοτέλους – 21 συλλήψεις (βίντεο)

Η Ελληνική Αστυνομία, το βράδυ του Σαββάτου (9/3) προχώρησε σε 21 συλλήψεις μετά τις μαζικές αποδοκιμασίες εκατοντάδων νεαρών σε δύο τρανσέξουαλ άτομα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, γύρω στις 22:30, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε λεκτικά στα δύο άτομα, ηλικίας 21 ετών, τα οποία βρίσκονταν στην πλατεία Αριστοτέλους.

Εκείνοι, φοβούμενοι για την ασφάλειά τους, μπήκαν σε κατάστημα εστίασης της περιοχής. Λίγο μετά, συγκεντρώθηκαν άτομα έξω από το εν λόγω κατάστημα και συνέχισαν να προπηλακίζουν τα τρανσέξουαλ άτομα.

Μάλιστα, όταν εξήλθαν από το κατάστημα, οι δράστες πέταξαν και μπουκάλια κατά το μέρος τους, χωρίς να σημειώνεται κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με το Thestival επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες προχώρησαν σε 25 προσαγωγές υπόπτων.

Από τους προσαχθέντες οι 21 συνελήφθησαν, εκ των οποίων οι 11 είναι ανήλικοι και οι 10 ενήλικοι. Στο σύνολο των συλληφθέντων οι 12 είναι αλλοδαποί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.