ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 52χρονος και 31χρονη που λειτουργούσαν παράνομα οίκο ανοχής

Είχαν και «κρυφή κάμερα»

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 52χρονος και 31χρονη που λειτουργούσαν παράνομα οίκο ανοχής

Δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν για παράνομη εμπορία ανθρώπων και καταγραφή εικόνων με «κρυφή κάμερα» στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης της Διεύθυνσης Ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 31χρονη αλλοδαπή και 52χρονος Έλληνας υπήκοος, οι οποίοι λειτουργούσαν χωρίς άδεια οίκο ανοχής παραβιάζοντας απόφαση σφράγισής του που εκδόθηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στον οίκο ανοχής εντοπίστηκαν δύο αλλοδαπές γυναίκες 27 και 29 ετών, στερούμενες πιστοποιητικού ασκήσεως επαγγέλματος, οι οποίες εκδίδονταν και παραχωρούσαν τα έσοδα από τη δραστηριότητά τους στους δύο συλληφθέντες, και ένας άνδρας σε βάρος του οποίου εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές και απάτες με ποινή φυλάκισης 29 μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την έρευνα στους χώρους του οίκου ανοχής οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων βρήκαν παράνομα εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, για το οποίο δεν υπήρχε η απαιτούμενη άδεια λειτουργίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.