ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Ένας 25χρονος και μία 20χρονη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη, χθες, το βράδυ της Κυριακής, για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. δύο άτομα, ένας 25χρονος ο οποίος εισέβαλε μέσα στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, επί της οδού Θεοτοκά, κοντά στη ΧΑΝΘ, στη Θεσσαλονίκη, όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό με την απειλή όπλου, αλλά και μία 20χρονη που τον περίμενε με την μοτοσικλέτα με την οποία επιχείρησαν να διαφύγουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, τα δύο άτομα, ο 25χρονος και η 20χρονη, συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ., σε παρακείμενη οδό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.