ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που λήστεψαν 54χρονο εκπαιδευτικό έξω από σχολείο στο Κορδελιό

Ασκώντας σωματική βία, του αφαίρεσαν τη βέρα του και μία αλυσίδα με σταυρό

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που λήστεψαν 54χρονο εκπαιδευτικό έξω από σχολείο στο Κορδελιό

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται τρεις ανήλικοι οι οποίοι το μεσημέρι της Δευτέρας, λήστεψαν έναν 54χρονο εκπαιδευτικό την ώρα που αποχωρούσε από το σχολείο, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ασκώντας σωματική βία σε βάρος του εκπαιδευτικού, του αφαίρεσαν τη βέρα του και μία αλυσίδα με σταυρό.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, ενώ οι ανήλικοι συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία και οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Πρόκειται για έναν 15χρονο, έναν 16χρονο κι έναν 17χρονο (ημεδαποί οι δύο πρώτοι, αλλοδαπός ο τρίτος), ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται (και συνελήφθη) ο θείος του τελευταίου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ο σταυρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο 54χρονο θύμα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.