Θεσσαλονίκη: Θύμα διαρρηκτών για 12η φορά επιχειρηματίας – Πήραν κουλούρια και μπισκότα!

Οι δύο διαρρήκτες έψαχναν επί ώρες για χρήματα αλλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε φροντίσει να μην αφήνει πλέον τις εισπράξεις στο ταμείο

Θεσσαλονίκη: Θύμα διαρρηκτών για 12η φορά επιχειρηματίας – Πήραν κουλούρια και μπισκότα!

Επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη έπεσε θύμα ληστείας για 12η φορά, βλέποντας τους διαρρήκτες στο κινητό του να εισβάλουν στον φούρνο του.

Πρόκειται για δύο νεαρά άτομα, τα οποία έψαχναν επί ώρες για χρήματα, αλλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε φροντίσει να μην αφήνει πλέον τις εισπράξεις στο ταμείο. Έτσι, όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν μπορούσαν να αποσπάσουν χρήματα, γέμισαν τις τσάντες τους με κουλούρια και μπισκότα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως οι δύο άντρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και ταυτοποιήθηκαν από το υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας, ενώ στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης όπου οδηγήθηκαν υποστήριξαν ότι πεινούσαν και δεν είχαν σκοπό να αρπάξουν χρήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.