ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία του τράπερ Light στο PAOK Sports Arena

Αποφασίστηκε να μην γίνει εκκένωση αλλά να ελεγχθεί ο χώρος

Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία του τράπερ Light στο PAOK Sports Arena

Άγνωστος τηλεφώνησε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής και υποστήριξε ότι υπάρχει βόμβα στο PAOK Sports Arena, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη συναυλία του γνωστού ράπερ Light.

Στο κλειστό γήπεδο βρίσκονται χιλιάδες θεατές κυρίως νέοι, εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από τέσσερις χιλιάδες, προκειμένου να παρακολουθήσουν την συναυλία του Light για τα δέκα χρόνια στη δισκογραφία.

Οι κινήσεις των αρχών είναι προσεκτικές προκειμένου να μην υπάρξει πανικός, σύμφωνα με το Thestival.

Αποφασίστηκε μάλιστα να μην γίνει εκκένωση αλλά να ελεγχθεί ο χώρος και να παραμείνουν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τηλεφώνημα έγινε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης στις 21.18. Άγνωστος ανέφερε πως θα σκάσει βόμβα στο PAOK Sports Arena.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.