ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: To Εφετείο μείωσε την ποινή σε 70χρονο που βίαζε την εγγονή του σε νηπιακή ηλικία

«Την εγγονή μου την λατρεύω και εκείνη με λατρεύει το ίδιο»

Θεσσαλονίκη: To Εφετείο μείωσε την ποινή σε 70χρονο που βίαζε την εγγονή του σε νηπιακή ηλικία

Το Εφετείο της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να μειώσει την ποινή σε 70χρονο που βίαζε την ανήλικη εγγονή του, όταν ακόμα αυτή πήγαινε νηπιαγωγείο. 

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά αναφορά κάποιων μαθητών τού νηπιαγωγείου προς τη δασκάλα τους για μία άσεμνη κίνηση που έκανε συμμαθήτριά τους την ώρα του διαλείμματος.

Η δασκάλα μίλησε με το κοριτσάκι και αυτό οδήγησε του βιασμού της ανήλικης με δράστη τον παππού της. Άμεσα η διευθύντρια απευθύνθηκε στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και στη συνέχεια στην Εισαγγελία Ανηλίκων, με αποτέλεσμα να κινηθεί ποινική διαδικασία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όταν το κοριτσάκι έμενε μόνο στο σπίτι με τον παππού, με τον οποίο μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο, εκείνος φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού που η ανήλικη φέρεται να ερμήνευε ως «πράξη αγάπης».

Έξι χρόνια αφότου έγινε γνωστή η υπόθεση, ο 70χρονος, σήμερα, κατηγορούμενος καταδικάστηκε από το Εφετείο σε 8ετή κάθειρξη, με αναγνώριση ελαφρυντικού (πρότερου σύννομου βίου), χάρη στο οποίο μειώθηκε η πρωτόδικη ποινή των 13 χρόνων κάθειρξης.

Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι «την εγγονή μου την λατρεύω και εκείνη με λατρεύει το ίδιο». «Η ζωή μου δεν είναι αυτή που φαντάζεστε» είπε απευθυνόμενος στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης που τον έκριναν ένοχο για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών, κατ’ εξακολούθηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την απόφαση επέστρεψε στις φυλακές για την έκτιση της ποινής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.