ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τις αυτοσχέδιες κόντρες σε περιοχή του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη

Στους παραβάτες επιβλήθηκαν τα αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τις αυτοσχέδιες κόντρες σε περιοχή του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη

Στη δημοσιότητα, ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο από αυτοσχέδιες κόντρες που σημειώθηκαν σε περιοχή του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη στην Θεσσαλονίκη.

Όπως θα δείτε, οι οδηγοί κάνουν απότομους ελιγμούς, την ώρα που δεκάδες πολίτες παρακολουθούν αμέριμνοι χωρίς να ενδιαφέρονται για την σωματική τους ακεραιότητα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο διακρίνεται επιβάτης να έχει βγει από την ηλιοροφή του ενός οχήματος που κάνει περιστροφές 360 μοιρών. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που σπινιάρουν, ένας άντρας βιντεοσκοπεί. Όλα γίνονται για την προβολή και τα likes στο διαδίκτυο.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση βεβαιώθηκαν 144 παραβάσεις για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες, μεταξύ των οποίων οι 46 για θόρυβο εξάτμισης πέραν του επιτρεπόμενου ορίου, 11 για επικίνδυνη οδήγηση, 10 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και 7 παραβάσεις για φιμέ τζάμια.

Αρκετοί από τους οδηγούς προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά τους σταμάτησαν μπλόκα που είχαν στηθεί στην περιοχή.

«Παίζονται οι άδειες, παίζονται κάποια μεγάλα ποσά και είναι μια κόντρα ποιος έχει το καλύτερο αυτοκίνητο άρα ποιος είναι ο καλύτερος βελτιωτής. Όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν όμως πολύ έυκολα σε κλειστές πίστες, όπως στα μέγαρα, τις Σέρρες, το Αγρίνιο», ανέφερε ο Ιαβέρης.

Στους παραβάτες επιβλήθηκαν τα αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα, ενώ παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.