ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Βομβαρδισμένο τοπίο το Airbnb μετά την έκρηξη από γκαζάκι (φωτο-βίντεο)

Τρία άτομα υπέστησαν ελαφρά εγκαύματα

Θεσσαλονίκη: Βομβαρδισμένο τοπίο το Airbnb μετά την έκρηξη από γκαζάκι (φωτο-βίντεο)

Πανικός επικράτησε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν γκαζάκι εξερράγη σε διαμέρισμα AirBnb, με αποτέλεσμα τρία άτομα να μεταφερθούν με τραύματα στο νοσοκομείο και να προκληθούν σοβαρές ζημιές στην κουζινα του σπιτιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα υπέστησαν ελαφρά εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, χωρίς όμως να προκληθεί φωτιά.

Όπως ενημέρωσε η  Πυροσβεστική Υπηρεσία, το μικρό γκαζάκι του καφέ εξερράγη  στις 10 το πρωί σε διαμέρισμα AirBnb -στην οδό Αποστόλου Παύλου 20- καθώς ήταν τοποθετημένο  πάνω στην εστία της κουζίνας.

Στο διαμέρισμα φέρονται να διέμεναν τρεις ενήλικες, με δύο παιδιά, πιθανότατα οικογένειες τουριστών από τη Μολδαβία και τη Ρουμανία.

Το διαμέρισμα και ειδικά η κουζίνα όπου σημειώθηκε η έκρηξη θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Η κουζίνα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ διαλυμένες είναι και  δύο μπαλκονόπορτες.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και ασθενοφόρα για την παροχή Πρώτων Βοηθειών και τη μεταφορά στο νοσοκομείο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι ενήλικες φέρονται να άναψαν το μάτι της κουζίνας, πάνω στο οποίο βρισκόταν το γκαζάκι.

Μάλιστα, το διαμέρισμα βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το τουρκικό προξενείο, το οποίο φυλάσσεται από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα αρχικά να επικρατήσει αναστάτωσησχετικά με το τι ακριβώς είχε συμβεί. ekrixi_diamerisma_kentro_gkazaki_ε_grtimes_eidiseis2 ekrixi_diamerisma_kentro_gkazaki_ε_grtimes_eidiseis6 ekrixi_diamerisma_kentro_gkazaki_ε_grtimes_eidiseis4 ekrixi_diamerisma_kentro_gkazaki_ε_grtimes_eidiseis5

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.