
Ένας 29χρονος Βούλγαρος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται πως αγόραζε ηλεκτρονικές συσκευές με πλαστά χαρτονομίσματα.
Ο ίδιος φαίνεται να προμηθευόταν τα πλαστά χαρτονομίσματα από συνεργό του, ενώ είχε αδυναμία σε κινητά τηλέφωνα και φορητούς Η/Υ, την αγορά των οποίων πραγματοποιούσε είτε από ιδιώτες είτε από καταστήματα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατηγορείται για πέντε περιπτώσεις αγορών με πλαστά και μία σε απόπειρα, κατά τον προηγούμενο μήνα. Ο 29χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι όταν επιχείρησε να προμηθευτεί, μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, κινητό τηλέφωνο αξίας 1.400 ευρώ το οποίο είχε παραγγείλει από κατάστημα.
Στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά 38 χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων του συνεργού του όσο και για τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοιες πράξεις, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.