ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 50χρονη που παρέλαβε δέμα από την Πολωνία με 113 κροτίδες

Είχε προηγηθεί καταγγελία για ύποπτο δέμα που έφτασε τα προηγούμενα 24ωρα από το εξωτερικό και εντοπίστηκε σε κατάστημα ταχυμεταφορών, με παραλήπτρια την 50χρονη

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 50χρονη που παρέλαβε δέμα από την Πολωνία με 113 κροτίδες

Συνελήφθη από αστυνομικούς που προσποιήθηκαν τους ταχυμεταφορείς μία 50χρονη στη Θεσσαλονίκη που παρέλαβε ένα δέμα με κροτίδες από την Πολωνία.

Είχε προηγηθεί καταγγελία για ύποπτο δέμα που έφτασε τα προηγούμενα 24ωρα από το εξωτερικό και εντοπίστηκε σε κατάστημα ταχυμεταφορών, με παραλήπτρια την 50χρονη. Μέσα στο δέμα υπήρχαν συνολικά 113 κροτίδες, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ακολούθως οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που οδήγησε στη σύλληψη της 50χρονης κατά την παραλαβή των απαγορευμένων πυροτεχνικών ειδών.

Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

«Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι»

Στο μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. εντατικοποιεί τους ελέγχους για την αντιμετώπιση της διακίνησης και χρήσης παράνομων κροτίδων, παιδικών αθυρμάτων, βεγγαλικών και άλλων ειδών πυροτεχνίας κατά την περίοδο του Πάσχα και μέσω ανακοίνωσης υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η καύση βεγγαλικών, όπως επίσης η κατασκευή, εμπορία, αγορά, κατοχή και χρήση κροτίδων, συσκευών εκτόξευσης κροτίδων και κάθε είδος πυροτεχνίας χωρίς άδεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα βεγγαλικά και πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα και η χρήση τους εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα και την ίδια τη ζωή», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, ενώ απευθύνεται έκκληση στους γονείς ανηλίκων να αποτρέψουν τα παιδιά τους από τη χρήση ή την αυτοσχέδια κατασκευή τους και να τους ενημερώσουν για τους κινδύνους σοβαρού τραυματισμού, ακόμα και ακρωτηριασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.