Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους που τσακώθηκαν με οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ και πέταξαν πέτρες στο όχημα

Το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή ΙΚΕΑ – Ρύσιο – Βασιλικά στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους που τσακώθηκαν με οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ και πέταξαν πέτρες στο όχημα

Η αστυνομία Θεσσαλονίκης συνέλαβε χθες (28.5.2023) βράδυ τρεις ανήλικους, οι οποίοι τσακώθηκαν με οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ, αλλά δεν έμειναν εκεί, καθώς στη συνέχεια άρχισαν να πετάνε πέτρες στο όχημα το οποίο ήταν εν κινήσει.

Πρόκειται για δυο Έλληνες και έναν Αλβανό, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορία περί φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, καθώς οι πέτρες που έριξαν έσπασε ένα από τα τζάμια του λεωφορείου. Οι ανήλικοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Το θετικό είναι ότι ο οδηγός και οι επιβάτες που ήταν μέσα στο όχημα δεν έπαθαν το παραμικρό.

Σύμφωνα με το typosthes.gr το λεωφορείο το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή ΙΚΕΑ – Ρύσιο – Βασιλικά στη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες ανέφεραν ότι πριν από το περιστατικό με τις πέτρες, οι τρεις ανήλικοι είχαν διαπληκτιστεί για άγνωστο λόγο με τον οδηγό του λεωφορείου.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης έπειτα από κλήση του Κέντρου Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη τριών ατόμων, βραδινές ώρες χθες (28-05-2023), για πρόκληση φθορών σε αστικό λεωφορείο.

Πρόκειται για δύο νεαρούς Έλληνες κι έναν αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι πέταξαν πέτρες σε εν κινήσει αστικό λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο στην ανατολική πλευρά του Νομού, με αποτέλεσμα τη θραύση υαλοπίνακα. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός επιβατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.