Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρία άτομα για οπαδικό επεισόδιο στον Εύοσμο

Ομάδα 7 με 8 ατόμων ρώτησαν τι ομάδα είναι ο 26χρονος και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρία άτομα για οπαδικό επεισόδιο στον Εύοσμο

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκης για εμπλοκή σε οπαδικό επεισόδιο που εκδηλώθηκε την Κυριακή, στον Εύοσμο, με θύμα έναν 26χρονο.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 26, 35 και 41 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την αυτόφωρη διαδικασία.

Θεσσαλονίκη: Ομάδα 7 με 8 ατόμων ρώτησαν τι ομάδα είναι ο 26χρονος και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν 7 με 8 άτομα, τα οποία επέβαιναν σε τρία οχήματα. Αφού πλησίασαν τον 26χρονο τα ξημερώματα της Κυριακής, τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε το θύμα, τον χτύπησαν, αφαιρώντας μία τσάντα με προσωπικά του αντικείμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 26χρονος πήγε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, απ’ όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Οι αστυνομικοί τακτοποίησαν και συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες των τριών οχημάτων, ενώ οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.