Το 2026 θα είναι μια «καυτή» χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Θυμηθείτε το...

Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 55χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Συνελήφθη ο οδηγός

Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 55χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Κατέληξε ο 55χρονος που έπεσε θύμα παράσυρσης από διερχόμενο όχημα χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thestival.gr, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το απόγευμα της Πέμπτης (9/2). Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη Λεωφόρο Παπανικολάου, στα Πεύκα, όχημα παρέσυρε τον 55χρονο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο οδηγός που παρέμεινε στο σημείο, ενημέρωσε τις Αρχές για το συμβάν.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ηλικίας 35 ετών, συνελήφθη από τις Αρχές. Προανάκριση για το συμβάν ενεργεί η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.