
Μια 24χρονη γυναίκα παρέσυρε με το αυτοκίνητό της, στάση λεωφορείου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, το πρωί της Κυριακής (12/10), προκαλώντας υλικές ζημιές στη γύρω περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 24χρονη οδηγός οδηγούσε στην οδό Καραολή Δημητρίου, όταν ερχόμενη από τον Εύοσμο και προσπαθώντας να φτάσει στη Σταυρούπολη, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της.
Ως άλλος… Βασίλης Μπισμπίκης έκανε ελιγμούς και κατέληξε πάνω στη στάση λεωφορείου την οποία, κυριολεκτικά έκανε συντρίμμια.

Όπως περιέγραψαν γείτονες που είδαν το περιστατικό, η νεαρή οδηγός δεν είχε συναίσθηση τι συνέβη και επαναλάμβανε πως ήθελε να πάει σπίτι της.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν, δεν είχε καταλάβει καν ότι είχε προσκρούσει πάνω στη στάση.
Ευτυχώς το συμβάν σημειώθηκε στις 04:50 το πρωί και δεν υπήρχε κανείς στη στάση εκείνη την ώρα και οι ζημιές ήταν μόνο υλικές, ενώ η νεαρή οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.
Η 24χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ έγινε και αιμοληψία που θα αποκαλύψει εάν και κατά πόσο βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.