ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θήβα: Κλέφτης φωτοβολταϊκών συνελήφθη σε οικισμό Ρομά

Μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του

Θήβα: Κλέφτης φωτοβολταϊκών συνελήφθη σε οικισμό Ρομά

Έβγαλε “λαβράκι” η εκτεταμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας Θηβών, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ο.Ε.Π.Τ.Α. που έγινε την Παρασκευή στην περιοχή του διαβόητου οικισμού στο Πυρί Θηβών, καθώς εξιχνιάστηκε μια σειρά κλοπών σε φωτοβολταϊκά πάρκα περιοχών της Βοιωτίας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, συνελήφθησαν τρεις Ρομά, ένας εκ των οποίων για ναρκωτικά που ανακάλυψε ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί.

Όμως, διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται στις κλοπές που είχαν γίνει από τις 2 Απριλίου ως τις 30 Μαΐου, μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του, ο ένας εκ των οποίων βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης Νέων.

Τότε, οι δράστες είχαν διαπράξει τέσσερις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε φωτοβολταϊκά πάρκα και ξήλωσαν καλώδια, η αξία των οποίων και οι φθορές που προκάλεσαν ξεπερνούσαν τα 21.000 ευρώ. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, που είχαν χρησιμοποιήσει για την διάπραξη των κλοπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά και ο δεύτερος Ρομά που συνελήφθη επειδή δεν είχε εκδώσει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται σε δυο διαρρήξεις που είχαν γίνει σε ένα σπίτι και σε ένα φορτηγό σε περιοχές της Θήβας, τον Απρίλιο και τον Ιούνιο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.