ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θλίψη στην Αχαΐα: 72χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο εξοχικό του – Πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε

Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας  

Θλίψη στην Αχαΐα: 72χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο εξοχικό του – Πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 72χρονος άνδρας στο εξοχικό του στο Γρηγόρι Αιγιαλείας στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, τον 72χρονο βρήκαν συγγενικά του πρόσωπα, ενώ στο χώρο της κρεβατοκάμαρας βρέθηκαν ιδιόχειρα σημειώματα.

Ο άνδρας φαίνεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του, ανάβοντας ένα μαγκάλι στην κρεβατοκάμαρά του, ενώ προηγουμένως είχε κλειδαμπαρώσει τις μπαλκονόπορτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.