ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θράκη: Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό – Οδηγός καταπλακώθηκε από την νταλίκα του

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο 

Θράκη: Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό – Οδηγός καταπλακώθηκε από την νταλίκα του
Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι οδηγός νταλίκας που καταπλακώθηκε από το ίδιο του όχημα επάνω στην Εγνατία Οδό στη Θράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του xanthinea.gr, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να τον καταπλακώσει.

Πρόκειται για νταλίκα, η οποία ήταν γεμάτη εμπορευματοκιβώτια και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία μετά την ανατροπή ξεχύθηκαν στο οδόστρωμα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο διακόπηκε, ενώ έσπευσε η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ κλήθηκε γερανός για την απομάκρυνση της νταλίκας, ώστε να δοθεί εκ νέου σε κυκλοφορία το τμήμα της Εγνατίας Οδού που είχε κλείσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.