ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλεία: Θρασύς 67χρονος καλλιεργούσε χασισοφυτεία δίπλα στα γραφεία της Αστυνομίας!

Τα «πήγαιν'- έλα» του ηλικιωμένου στο σημείο έβαλαν σε υποψίες τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών

Ηλεία: Θρασύς 67χρονος καλλιεργούσε χασισοφυτεία δίπλα στα γραφεία της Αστυνομίας!

Απύθμενο θράσος είχε ένας 67χρονος, που δεν δίστασε να καλλιεργεί χασισοφυτεία κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη των αστυνομικών, σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα σε καλαμιές που βρίσκονται σε απόσταση μόλις 70 μέτρων από το μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας!

Όπως ήταν επόμενο, τα «πήγαιν’- έλα» του ηλικιωμένου στο σημείο υπέπεσαν στην αντίληψη των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι υποψιάστηκαν ότι κάτι ύποπτο έκρυβε, έκαναν την Τετάρτη έρευνα στον καλαμιώνα και ανακάλυψαν τη μίνι φυτεία με τα 12 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ξεριζώθηκαν.

Ο 67χρονος συνελήφθη και σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του κατέσχεσαν 87,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Pyrgos-xasisodentra-Astynomia

Μετέφερε χασίς και «φούντα» στο Αγρίνιο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φορτωμένος» με ναρκωτικά ήταν ένας άνδρας στον οποίο έναν δειγματοληπτικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια περιοχή του Αγρινίου, το βράδυ της Τετάρτης. Στην κατοχή του βρέθηκαν 32,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», 8,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ναρκωτικού. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.