ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θρίλερ στα Κουφονήσια: Δύο οι σοροί που εντοπίστηκαν σε μία λευκή σακούλα – Ενήλικας και έφηβος

Τους σκότωσαν πριν από ένα χρόνο

Θρίλερ στα Κουφονήσια: Δύο οι σοροί που εντοπίστηκαν σε μία λευκή σακούλα – Ενήλικας και έφηβος
Δύο τελικά ήταν οι σοροί που εντοπίστηκαν σε σακούλα στην παραλία Φυκιό, στο Κάτω Κουφονήσι.  Αρχικά δεν είχε  αποσαφηνιστεί εάν ανήκει σε άνθρωπο ή σε ζώο η δεύτερη σορός, αλλά τελικά φαίνεται ότι ανήκει σε έφηβο.
Σίγουρα πρόκειται για έγκλημα

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν τουρίστας ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, από το Λιμεναρχείο της Νάξου.

Η σακούλα που εντόπισε οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας της Νάξου, όπου διενεργούνται οι απαραίτητες διαδικασίες.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από ιδιώτη, η Λιμενική Αρχή Νάξου για την ύπαρξη δύο σορών σε προχωρημένη σήψη, να επιπλέουν στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Φυκιό Κάτω Κουφονησίου.

Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, όπου με τη συνδρομή τοπικών λαντζών μετέφεραν τις σορούς στην ακτή και στη συνέχεια παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου.

Από τα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι η μία σορός ανήκει σε ενήλικα άνθρωπό ενώ η δεύτερη μικρότερη σε μέγεθος, παραμένει αδιευκρίνιστου είδους.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Νεκροτομείο Πειραιά.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, Βασίλη Ραπτάκη, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για έναν ενήλικα και έναν έφηβο που εικάζεται πως ήταν νεκροί για περισσότερο από ένα χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις σορούς εντόπισε μέσα σε λευκές σακούλες Ιταλός καπετάνιος θαλαμηγού, στην παραλία Φυκιό στο Κάτω Κουφονήσι. Οι σοροί αναμένεται να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου να γίνει νεκροψία και να δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.