Θρίλερ στην Ευρυτανία: Αγωνία για τη 48χρονη που κατήγγειλε για ξυλοδαρμό τον σύζυγό της – 3η ημέρα ερευνών

Οι αστυνομικές αρχές «χτενίζουν» την περιοχή

Θρίλερ στην Ευρυτανία: Αγωνία για τη 48χρονη που κατήγγειλε για ξυλοδαρμό τον σύζυγό της – 3η ημέρα ερευνών

Δεν έχει τέλος το θρίλερ στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία για τον εντοπισμό της 48χρονης μητέρας που έχει να δώσει σημεία ζωής από την Πέμπτη – Το αυτοκίνητό της βρέθηκε επί της γέφυρας Τατάρνας.

Σύμφωνα με τα evrytanikanea.gr από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές «χτενίζουν» την περιοχή κι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με επικρατέστερη την εκδοχή, η γυναίκα να έπεσε στα νερά της λίμνης σε μια κίνηση απελπισίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη γυναίκα στις 19 Σεπτέμβρη είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα του Καρπενησίου και έκανε μήνυση κατά του συζύγου της για ξυλοδαρμό .

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 48χρονη έφτασε στο σημείο να τον καταγγείλει μετά από έναν έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους για την περιουσία που κληρονόμησε η ίδια το τελευταίο διάστημα.

Μετά τη μήνυση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα της κι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αφού πρώτα του όρισε τακτική δικάσιμο Μέσα στο αυτοκίνητό της η γυναίκα είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο αλλά και δέκα σελίδες γραμμένες από την ίδια.

Μεταξύ άλλων, έγραφε: «αν με βρείτε τραυματισμένη μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες αλλά να μου κάνετε ευθανασία» καθώς και κάποια λόγια για τον άντρα της και το γιο της. Στο Καρπενήσι, όλοι κάνουν λόγο για μια δραστήρια γυναίκα, η οποία εργαζεται σε μικροβιολογικό εργαστήριο και διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.