ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 14χρονο Γαβριήλ – Πώς η βόλτα με το ποδήλατο κατέληξε σε τραγωδία

«Πηγαίναν συχνά τα παιδιά, ήταν η κακιά η ώρα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα» είπαν φίλοι και συγγενείς

Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 14χρονο Γαβριήλ – Πώς η βόλτα με το ποδήλατο κατέληξε σε τραγωδία

Στο πένθος βυθίστηκε το Αγρίνιο μετά την είδηση του θανάτου του 14χρονου Γαβριήλ ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της βόλτας του με το ποδήλατο.

Την Τετάρτη (26/4) ο 14χρονος πήρε το ποδήλατό του και συνάντησε τον ξάδερφό του για να κάνουν μαζί την απογευματινή τους βόλτα. Το έδαφος ήταν κατηφορικό και δύσβατο, με αποτέλεσμα ο Γαβριήλ να πέσει από το ποδήλατο και να χτυπήσει το κεφάλι του σε βράχο.

Ο ξάδελφός του σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, όσο ο 14χρονος ήταν βαριά τραυματισμένος, σύμφωνα με το Mega.

«Πηγαίναν συχνά τα παιδιά, ήταν η κακιά η ώρα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα» είπαν φίλοι και συγγενείς στο ίδιο μέσο.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε το άτυχο αγόρι το οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου, όμως ο 14χρονος Γαβριήλ υπέκυψε στα τραύματά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βγήκα ξυπόλητη έξω, έλεγα τι έγινε το παιδί. Ήρθε η μάνα, έμαθε το μαντάτο και πήγε να να δει, τι να δει, μετά πέρασε το ασθενοφόρο και το πήρε» τόνισαν μάρτυρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.