ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θύμα απάτης με AI η Χριστίνα Βίδου – Επεξεργάστηκαν τη φωνή της και την εμφανίζουν σε ψεύτικη διαφήμιση

Ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί νομικά

Θύμα απάτης με AI η Χριστίνα Βίδου – Επεξεργάστηκαν τη φωνή της και την εμφανίζουν σε ψεύτικη διαφήμιση

Μετά το τραγούδι που δημιουργήθηκε με τις «φωνές» (μέσω τεχνητής νοημοσύνης) του Σταμάτη Γονίδη και του Νότη Σφακιανάκη, η Χριστίνα Βίδου έπεσε θύμα επιτήδειων που εκμεταλλεύονται την AI.

Την απάτη που στήθηκε σε βάρος της έκανε γνωστή η ίδια η δημοσιογράφος με ανάρτησή της στο Facebook. Μάλιστα, η Χριστίνα Βίδου ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί νομικά.

Επιτήδειοι επεξεργάστηκαν τη φωνή της και την εμφανίζουν σε διαφήμιση που είναι απάτη!

«Προσοχή. Έπεσα κι εγώ θύμα ηλεκτρονικής απάτης. Εννοείται ότι δεν συμμετέχω σε κάτι τέτοιο.

Εννοείται θα κινηθώ νομικά και θα προβώ σε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μέσω AI έχει γίνει επεξεργασία και στη φωνή μου!», έγραψε η Χριστίνα Βίδου.

Δείτε την ανάρτησή της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από μερικές μέρες, ο Σταμάτης Γονίδης είχε κάνει γνωστό ότι τραγούδι στη μνήμη του Βασίλη Καρρά που κυκλοφορεί με τη φωνή του ίδιου και του Νότη Σφακιανάκη, είναι επίσης προϊόν επεξεργασίας με τεχνητή νοημοσύνη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.