ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Ελένη Πετρουλάκη – Χρησιμοποίησαν το όνομά της για να βγάλουν χρήματα

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εν λόγω απάτη ήταν πολλά και η Ελένη Πετρουλάκη, μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, απευθύνθηκε αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Ελένη Πετρουλάκη – Χρησιμοποίησαν το όνομά της για να βγάλουν χρήματα

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Ελένη Πετρουλάκη, καθώς κάποιοι θέλησαν να βγάλουν κέρδη χρησιμοποιώντας το όνομά της.

Η απάτη στήθηκε με ψεύτικο λογαριασμό της Ελένης Πετρουλάκη στα social media, από τον οποίο η πουλούσαν το νέο πρόγραμμα γυμναστικής με αντίτιμο 5 ευρώ.

Πρόκειται για το πρόγραμμα που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα η Ελένη Πετρουλάκη, και είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής για τις γυναίκες που βιώνουν μεγάλες αλλαγές στο σώμα τους μετά την εμμηνόπαυση και επιθυμούν να βρουν τρόπους να ανανεωθούν. Το συγκεκριμένο work out plan έγινε πολύ γρήγορα νούμερο 1 στις αναζητήσεις και αυτό ώθησε τους επιτήδειους να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο προφίλ και να παριστάνουν την ίδια.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν επικοινωνούσαν μαζί μου γυναίκες για να με ευχαριστήσουν για το πρόγραμμα που αγόρασαν με 5 ευρώ στο διαδίκτυο», δηλώνει η Ελένη Πετρουλάκη.

«Δυστυχώς, σήμερα υπάρχουν πολλοί εξελιγμένοι και ευφάνταστοι τρόποι εξαπάτησης των πολιτών μέσω Διαδικτύου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καλό είναι να σκέφτεστε δίπλα πριν βάλετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών και μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής», σημειώνει η γνωστή fitness instructor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εν λόγω απάτη ήταν πολλά και η Ελένη Πετρουλάκη, μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, απευθύνθηκε αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία με τη σειρά της ενέργησε ακυρώνοντας τον ψεύτικο λογαριασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.