ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θύμα κακοποίησης του 42χρονου από το Κερατσίνι: «Μου έριξαν έναν κουβά και άρχισαν να με χτυπάνε»

«Μου επιτέθηκαν με μπουνιές, κλωτσιές και σφαλιάρες»

Θύμα κακοποίησης του 42χρονου από το Κερατσίνι: «Μου έριξαν έναν κουβά και άρχισαν να με χτυπάνε»

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι, ο οποίος κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση ανθρώπους με αναπηρία.

Από την έρευνα, έχουν προκύψει 554 βίντεο, με τον 42χρονο Λευτέρη να έχει 22.700 συνδρομητές στην πλατφόρμα του, οι οποίοι πλήρωναν αδρά για να παρακολουθούν τα βασανιστήρια.

«Κάποια στιγμή είχα κατέβει στην Αθήνα για να τραγουδήσω καραόκε στο δωμάτιο που είδαμε και σε κάποια φάση, ήρθαν κάποιοι από πίσω και μου έβαλαν έναν κουβά στο κεφάλι.

Ύστερα από μισή ώρα, ανέβηκαν πάνω κάποιοι τύποι και άρχισαν να με χτυπάνε, μπουνιές, κλωτσιές. Αυτό έγινε πριν από μία εξαετία – επταετία.

Δεν πήγα στην αστυνομία γιατί φοβήθηκα λίγο, αλλά μόλις ήρθα στον τόπο μου, πήγα και κατήγγειλα το περιστατικό. Δεν έκανα ούτε μήνυση, ούτε τίποτα. Δεν υπήρξε κάποια πληρωμή.

Αυτόν τον γνώρισα μέσω του Instagram. Είμαι σε άθλια κατάσταση, ένιωσα άθλια επειδή με έβλεπε όλη η Ελλάδα. Επειδή είχαν κόντρα με άλλο σάιτ, έκαναν αυτά τα πράγματα προφανώς για να ανεβάσουν τα νούμερα. Έχουν στείλει και ένα παιδί στο νοσοκομείο», αποκάλυψε άλλο ένα θύμα των βασανιστηρίων, μιλώντας στο STAR.

Πάνω από 500 βίντεο φρίκης με τα δύο ΑμεΑ είχε ο 42χρονος

Μόνο ντροπή μπορούν να προκαλέσουν όσα έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι, ο οποίος κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση μια 21χρονη και έναν 25χρονο με νοητική υστέρηση.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 42χρονος κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα δύο παιδιά με νοητική υστέρηση από τον Σεπτέμβριο του 2022. H έρευνα έχει αποκαλύψει 554 βίντεο φρίκης, τα οποία παρακολουθούσαν πληρώνοντας 22.000 συνδρομητές που έδιναν μέχρι και 150 ευρώ για να βλέπουν τα θύματα να υποφέρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα βίντεο της φρίκης ακούγεται ο 42χρονος να λέει στην 21χρονη «έλα εδώ θέλουν να δουν κοπέλα μου» ενώ την τραβούσε και εκείνη του έλεγε «πονάω». Όταν, δε, εκείνη επέμενε να αντιδρά ο 42χρονος της έλεγε «θέλουν να δουν, δεν γίνεται να μην θες» ενώ σε άλλο σημείο ακούγεται να της λέει «αν δεν το κάνεις δεν παίρνεις λεφτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.