ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θύμα ληστείας 92χρονη στην Ομόνοια: Της άρπαξαν την τσάντα και την έριξαν στο οδόστρωμα

Χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταύρος» για τις πρώτες βοήθειες

Θύμα ληστείας 92χρονη στην Ομόνοια: Της άρπαξαν την τσάντα και την έριξαν στο οδόστρωμα

Τρομακτικές στιγμές έζησε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης (25/10) μια 92χρονη γυναίκα στην Ομόνοια καθώς την ώρα που περπατούσε επί της 3ης Σεπτεμβρίου δέχτηκε επίθεση από άγνωστο που της άρπαξε την τσάντα.

Η γυναίκα έπεσε στο οδόστρωμα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταύρος» όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, μέσα στην τσάντα είχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη είναι σε πλήρη εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.