Τι είπε στον Εισαγγελέα ο 84χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 17χρονης στα Τρίκαλα

Πόσα χρήματα έδινε στο ανήλικο κορίτσι

Τι είπε στον Εισαγγελέα ο 84χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 17χρονης στα Τρίκαλα

Οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελέα ο 84χρονος που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στα Τρίκαλα με την κατηγορία της ασέλγειας σε μιας 17χρονης, στην οποία φέρεται να είπε πως δεν είχε ποτέ ολοκληρωμένη επαφή με την ανήλικη. 

Εδώ και καιρό η αστυνομία στα Τρίκαλα είχε πληροφορίες ότι… κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον 84χρονο άνδρα και ένα ανήλικο κορίτσι.

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον 84χρονο και σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο ηλικιωμένος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να ασελγεί στην 17χρονη έναντι αμοιβής.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο ηλικιωμένος άνδρας από τα Τρίκαλα έδινε κάθε φορά 20 ευρώ στο ανήλικο κορίτσι.

Ο 84χρονος συνελήφθη προχθές (18.3.2023) και χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου φέρεται να αρνήθηκε ότι υπήρχε… ολοκληρωμένη πράξη με την ανήλικη.

Ο 84χρονος αναμένεται να απολογηθεί και στην Ανακρίτρια την Τρίτη ή την Τετάρτη και αναλόγως θα αποφασιστεί η προφυλάκισή του ή όχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αστυνομικές Αρχές των Τρικάλων αναζητούν και τη μητέρα της 17χρονης η οποία κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου, ενώ διερευνάται πιθανή εμπλοκή της στην υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.