ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Open – Η ανακοίνωση του καναλιού

Οι άνθρωποι του σταθμού απομακρύνθηκαν άμεσα

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Open – Η ανακοίνωση του καναλιού

Τηλεφώνημα που προειδοποιούσε για βόμβα δέχθηκαν το βράδυ την Τετάρτης οι εγκαταστάσεις του Open TV.

Η κινητοποίηση στο Open ήταν μεγάλη, οι άνθρωποι του σταθμού απομακρύνθηκαν, ενώ ξεκίνησε άμεσα εξονυχιστικός έλεγχος, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σταθμού.

«Το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι τηλεφώνησαν στο τηλεοπτικό κανάλι Open, υποστηρίζοντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στα γραφεία του σταθμού.

Η ομάδα ασφαλείας του σταθμού, που είναι υπεύθυνη για τη φύλαξη σε 24ωρη βάση, μαζί με την αστυνομία και τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους έκαναν την προβλεπόμενη διαδικασία εξονυχιστικού ελέγχου και δεν εντοπίστηκε εκρηκτική ύλη. Για προληπτικούς λόγους και για την ασφάλεια των εργαζομένων έγινε εκκένωση του σταθμού σε λίγα λεπτά, και αποκλείστηκε πλήρως η γύρω περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα που έγινε, για να εντοπιστεί το τηλεφώνημα, οδήγησε και σε μηνύσεις από τον σταθμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.