ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Την οικογένεια του 76χρονου ψαρά θα ζητήσει να δει ο πρώην πυγμάχος

Την οικογένεια του θύματος φαίνεται πως θέλει να επισκεφτεί ο πρώην πυγμάχος που κατηγορείται για τον θάνατο του 76χρονου ψαρά στην Καλλιθέα.

Την οικογένεια του 76χρονου ψαρά θα ζητήσει να δει ο πρώην πυγμάχος

Αυτό αποκάλυψε με δήλωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Στη δήλωσή του, ο δικηγόρος τόνισε πως το θύμα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, απεβίωσε από έμφραγμα και όχι από τη γροθιά που δέχτηκε.

Παράλληλα, τονίζει πως ο κατηγορούμενος θα ζητήσει από την οικογένεια του θύματος να τους επισκεφθεί και να τους πει τη δική του πλευρά, εφόσον δεχτούν να τον ακούσουν.

Η δήλωση Δημητρακόπουλου:
Η κοινή γνώμη από τις 28/10/2022 «βομβαρδίζεται» από δημοσιεύματα και αναρτήσεις για τον «δολοφόνο πυγμάχο», που με τις «θανάσιμες γροθιές του» σκότωσε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο στη μαρίνα της Καλλιθέας, ο οποίος ψάρευε, ενώ ο «ειδεχθής δολοφόνος» μόλις είχε εξέλθει από την θάλασσα, μετά από μπάνιο. Ο κατηγορούμενος δημόσια διαπομπεύθηκε, η οικογένειά του στιγματίστηκε, πριν μιλήσει ο πλέον αρμόδιος, ο ιατροδικαστής, ο οποίος ως αιτία θανάτου προσδιόρισε «ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ ΕΠΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥ», δηλαδή παθολογική αιτία, η οποία δεν συνδέεται αιτιωδώς με σωματική βλάβη προκληθείσα από τον κατηγορούμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθως η δίωξη που ασκήθηκε ήταν θανατηφόρος σωματική βλάβη, σύμφωνα με το άρθρο 311 εδ. α του Ποινικού Κώδικα. Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση εμφανίσεως στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας του κάθε 1 με 16 εκάστου μηνός. Αναμφισβήτητα, ο θάνατος του συμπολίτη μας είναι τραγικό γεγονός και ασχέτως της μη υπάρξεως ποινικής ευθύνης, ο κατηγορούμενος αισθάνεται βαθιά λύπη και θα επισκεφθεί τις επόμενες μέρες την οικογένεια του θανόντος, ελπίζοντας οι συγγενείς του να δεχθούν να τον συναντήσουν και να τον ακούσουν.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.