ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Το απολογητικό υπόμνημα του 34χρονου παίκτη ριάλιτι: «Το περασμένο Σάββατο ήμουν σε πλήρη σύγχυση»

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του

Το απολογητικό υπόμνημα του 34χρονου παίκτη ριάλιτι: «Το περασμένο Σάββατο ήμουν σε πλήρη σύγχυση»

«Είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Το περασμένο Σάββατο ήμουν σε πλήρη σύγχυση» αναφέρει μεταξύ άλλων στο υπόμνημα του ο 34χρονος παίκτης ριάλιτι Βασίλης Γοργολίτσας, ο οποίος μπούκαρε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου το πρωί του Σαββάτου.

Το απολογητικό υπόμνημα του 34χρονου

«Είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών» δήλωσε στο απολογητικό του υπόμνημα που παρέδωσε στον 9ο τακτικό ανακριτή.

«Θα ήθελα να δηλώσω ότι είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα πολυτοξικομανής, δίχως να έχω την ικανότητα να αποβάλλω την έξη των ναρκωτικών ουσιών από μόνος μου.

Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ο εθισμός μου στις ναρκωτικές ουσίες ήταν τόσο έντονος όπου πραγματικά η παράδοση μου στις αρμόδιες Αρχές και επί της ουσίας η επίκληση μου για βοήθεια ήταν μονόδρομος προκειμένου να σώσω την οικογένεια μου και την ίδια μου τη ζωή. Όλα τα ναρκωτικά που παρέδωσα στις αστυνομικές αρχές τα είχα προμηθευθεί εδώ και αρκετό καιρό» περιέγραψε ο πρώην παίκτης reality.

«Ήδη κατά τη στιγμή παράδοσης μου, βρισκόμουν σε πλήρη σύγχυση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όλες τις ναρκωτικές ουσίες που κατείχα του τις παρέδωσα αμέσως, δίχως κανένα δισταγμό και ζήτησα τη βοήθεια του.»

«Όλα τα στοιχεία της δικογραφίας αποδεικνύουν ότι ουδέποτε υπήρξε στο παρελθόν μέχρι και σήμερα η οιαδήποτε εμπλοκή μου με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και ουδέποτε επέδειξα παραβατική συμπεριφορά».

Να σημειωθεί πως ο 34χρονος ζήτησε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη καθώς όπως λέει αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Υποστήριξε ότι το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ δεν προέρχεται από διακίνηση ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.