ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της οικογένειας του αστυνομικού Γ.Λυγγερίδη που δολοφονήθηκε στα επεισόδια στου Ρέντη

Ευχαριστεί όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της οικογένειας του αστυνομικού Γ.Λυγγερίδη που δολοφονήθηκε στα επεισόδια στου Ρέντη

Η οικογένεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από χτύπημα φωτοβολίδας στα επεισόδια στου Ρέντη, ευχαριστεί όλους εκείνους που συμπαραστάθηκαν στο παιδί της. 

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της επιστολής, ευχαριστεί όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της, καθώς επίσης όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, την Αστυνομία και την κυβέρνηση.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Η οικογένεια του ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ Γεωργίου, με την παρούσα επιστολή, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλο τον κόσμο για την ηθική στήριξη και για την πρωτοφανή συμμετοχή του κατά τη διαδικασία της αιμοδοσίας στον τραυματισμό του παιδιού μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους και προσωπικό του κυλικείου που μας έδειξαν να καταλάβουμε τι σημαίνει “ανθρωπιά”.

Ακόμη, ευχαριστούμε όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την ψυχολογική και λοιπή υποστήριξη από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, όπως επίσης και σύσσωμη την Ελληνική Κυβέρνηση που στέκεται στο πλευρό μας στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μας.

Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τη δεύτερη οικογένεια του Γιώργου που είναι η Υπηρεσία του, η Υ.Α.Τ. Αττικής.

Με τιμή,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οικογένεια Λυγγερίδη»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.