ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Πατέρας άρπαξε τον 7χρονο γιο του από τη Φθιώτιδα

Ο Σάλεχ Οβτσαρένκο έχει καστανά μαλλιά και μάτια, ύψος 1,28 μ. και βάρος 45 κιλά

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Πατέρας άρπαξε τον 7χρονο γιο του από τη Φθιώτιδα

Αmbert alert για την αρπαγή ενός 7χρονου αγοριού, από τον πατέρα του, στη Φθιώτιδα και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η αρπαγή του 7χρονου Σάλεχ Οβτσαρένκο έγινε στις 25 Ιουνίου, περίπου στις 11:00, στην περιοχή της Λάρυμνας Φθιώτιδας. Ο πατέρας του πήρε το αγόρι, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται, επισημαίνει η οργάνωση στο amber alert.

Έπειτα από εισαγγελική εντολή, που εκδόθηκε σήμερα, το Χαμόγελο του Παιδιού ενεργοποίησε τον μηχανισμό amber alert, καθώς «υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο».

Ο Σάλεχ Οβτσαρένκο έχει καστανά μαλλιά και μάτια, ύψος 1,28 μ. και βάρος 45 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα.

Η οργάνωση καλεί όποιον έχει κάποια πληροφορία για την αρπαγή του ανήλικου να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στην ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις, σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας ή μέσω της εφαρμογής Missing Alert.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.