ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τον χώρισε κι εκείνος έκαψε το αυτοκίνητο της αδελφής της ως εκδίκηση!

Ακολούθησε άγρια αστυνομική καταδίωξη

Τον χώρισε κι εκείνος έκαψε το αυτοκίνητο της αδελφής της ως εκδίκηση!

Δύο δράστες περιέλουσαν το αυτοκίνητο μιας 33χρονης με βενζίνη και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά στις Αχαρνές επί τις Αετόπετρας.

Αποτέλεσμα από τη φωτιά ήταν να προκληθούν εκτεταμένες υλικές ζημιές και μετά από την πράξη τους διέφυγαν με ένα ασημί αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στη 01:30, στην συμβολή των οδών Αγίου Διονυσίου και Στάσης στις Αχαρναί και, κατόπιν αναζητήσεων, οι Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών το οποίο δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας. Μέσα σε αυτό ήταν και οι δύο δράστες και οι οποίοι κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Οι δράστες έκαναν επικινδύνους ελιγμούς, παραβιάζοντας ρυθμιστικές πινακίδες της κυκλοφορίας «STOP».

Σε σήμα των Αστυνομικών για να το ελέγξουν, το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε επί της οδού Θεσσαλίας στις Αχαρνές και οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν προβάλλοντας αντίσταση, ενώ στην συνέχεια οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Αχαρνών.

Κατά τον σωματικό έλεγχο, βρέθηκε μέσα σε ένα τσαντάκι μαχαίρι, με μήκος λάμας -13- εκατοστών και συνολικού μήκους -23- εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπρόσθετα, ο ένας από τους δύο δράστες να στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς του έχει αφαιρεθεί από το Α’ Τ.Τ. Δυτικής Αττικής για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Οι κατηγορούμενοι είχαν έντονη την οσμή της βενζίνης στα ρούχα τους, ενώ ο ένας από τους δυο αποδέχτηκε τις πράξεις τους.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα των κατηγορουμένων ανευρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο πορτμπαγκάζ οι κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Η 33χρονη γυναίκα δήλωσε στο Τ.Α. Αχαρνών πως γνωρίζει τον έναν εκ των δραστών ο οποίος διατηρούσε σχέση με την ετεροθαλή αδελφή της και με την οποία και διέκοψαν την σχέση τους πριν δυο εβδομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για «Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων», «Εμπρησμό κατά συναυτουργία» και «Επικίνδυνη Οδήγηση» και για παράβαση του Ν.2168/93 «Περί όπλων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.