ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τραγικό τροχαίο στην εθνική οδό Κορίνθου-Καλαμάτας – Αγροτοσυνδικαλιστής πήγε να πιάσει μπουλόνι και παρασύρθηκε από όχημα

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Στέρνας

Τραγικό τροχαίο στην εθνική οδό Κορίνθου-Καλαμάτας – Αγροτοσυνδικαλιστής πήγε να πιάσει μπουλόνι και παρασύρθηκε από όχημα

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Κυριακής (23/10) ο 65χρονος αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Κουρέτας από τον Ριζόμυλο Μεσσηνίας σε τροχαίο στην εθνική οδό Κορίνθου-Καλαμάτας.

Η τραγωδία συημειώθηκε περίπου στις 9 το πρωί της Κυριακής όταν το αγροτικό που οδηγούσε ο Γιώργος Κουρέτας έπαθε λάστιχο στο ύψος της Στέρνας.

Άμεσα ο αγροτοσυνδικαλιστής έβαλε το αυτοκίνητό του στην ΛΕΑ, ενώ όχημα της διαχειρίστριας εταιρείας «Μορέας» έφθασε στο σημείο και στάθμευσε από πίσω για να γίνει η αλλαγή στο λάστιχο με ασφάλεια.

Κατά τις ίδες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της αλλαγής του λάστιχου ένα μπουλόνι έφυγε προς το δρόμυ με τον 65χρονο να προσπαθεί να το πιάσει με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα και να βρει ακαριαία τραγικό θάνατο.

Ο Γιώργος Κουρέτας ήταν γνωστός για τη δράση του στον αγροτικό τομέα στην περιοχή της Μεσσηνίας και η είδηση του θανάτου του βύθισε σε θλίψη ολόκληρη την περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.