ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τραγικός θάνατος 36χρονης μεσίτριας στη Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 43χρονο αγγειοχειρούργο

Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία δια παραλείψεως με ενδεχόμενο δόλο

Τραγικός θάνατος 36χρονης μεσίτριας στη Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 43χρονο αγγειοχειρούργο

Ισόβια δεσμά επέβαλε και το δευτεροβάθμιο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης στον 43χρονο αγγειοχειρουργό, για το θάνατο της 36χρονης μεσίτριας, τον Απρίλιο του 2017. Νωρίτερα, κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία δια παραλείψεως με ενδεχόμενο δόλο, ενώ αθωώθηκε για το αδίκημα της περιύβισης νεκρού. Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και διετή φυλάκιση, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. «Ήταν τραγικό ιατρικό λάθος για το οποίο λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν είχα πρόθεση να κάνω κακό, δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω» ανέφερε ο κατηγορούμενος, κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 36χρονη μεσίτρια, είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο του 2017, ύστερα από επίσκεψή της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και τελικά βρέθηκε νεκρή σε ερημική περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, προέκυψε ότι ο ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός είχε χορηγήσει αναισθητικές ουσίες, κατά τη διάρκεια επέμβασης για την αφαίρεση κιρσών στην 36χρονη, η οποία εξέπνευσε, ενώ στη συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητο του σε απόκρημνο σημείο, όπου πέταξε το σώμα της, στην περιοχή Παλιουρίου Χαλκιδικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.