
Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (13/06) στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με θύμα 56χρονη εργαζόμενη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 07:30, όταν η γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε βιομηχανικό πλυντήριο εντός εργοστασίου.
Φέρεται να παγιδεύτηκε το χέρι της στους μηχανισμούς, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί βίαια μέχρι τον ώμο.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ΕΚΑΒ, πυροσβεστικές δυνάμεις και η αστυνομία, που διεξάγει έρευνα για τα αίτια.
Η εργαζόμενη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.