ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τραγωδία με αλεξίπτωτο στα Σύβοτα: Ελεύθερος ο χειριστής του ταχύπλοου

Οι πραγματογνώμονες θα ερευνήσουν εξονυχιστικά την κατάσταση του εξοπλισμού

Τραγωδία με αλεξίπτωτο στα Σύβοτα: Ελεύθερος ο χειριστής του ταχύπλοου

Ελεύθερος αφέθηκε ο χειριστής του σκάφους που τραβούσε το αλεξίπτωτο της άτυχης 62χρονης μητέρας δυο παιδιών που έχασε τη ζωή της στα Σύβοτα όταν ξέσπασε μπουρίνι στην περιοχή.

Με προφορική εντολή του εισαγγελέα ο χειριστής του σκάφους, που συνελήφθη την Κυριακή, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ θα οριστεί δικάσιμος όταν ολοκληρωθεί η προανάκριση για το ατύχημα με αλεξίπτωτο στα Σύβοτα, καθώς οι λιμενικές Αρχές ερευνούν εάν τηρήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Σημειώνεται πως οι πραγματογνώμονες θα ερευνήσουν εξονυχιστικά την κατάσταση του εξοπλισμού έλξης του αλεξίπτωτου και τους ιμάντες πρόσδεσης.

Το χρονικό

Η 62χρονη γυναίκα έκανε parasailing όταν ξέσπασε έντονο μπουρίνι. Ο χειριστής του σκάφους επιχείρησε να τραβήξει τη γυναίκα με το σχοινί, όμως εξαιτίας των ισχυρών ανέμων έσπασε ο ιμάντας και η γυναίκα έπεσε από μεγάλο ύψος στο νερό και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι καιρικές συνθήκες προκάλεσαν την πτώση της γυναίκας στη θάλασσα. Ωστόσο επί μέρους θέματα θα εξακριβωθούν. Δεν πρέπει όμως το δυστύχημα αυτό να μας κάνει να δαιμονοποιήσουμε κάποιες θαλάσσιες δραστηριότητες» τόνισε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νίκος Κοκκάλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.