ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Τραγωδία στη Λευκάδα: Τρακτέρ καταπλάκωσε 4χρονο αγόρι – Το οδηγούσε ο πατέρας του

Τραυματίστηκε ο πατέρας του παιδιού, αλλά και ο 16χρονος ανιψιός του που ήταν μαζί

Τραγωδία στη Λευκάδα: Τρακτέρ καταπλάκωσε 4χρονο αγόρι – Το οδηγούσε ο πατέρας του

Τραγωδία στην Εγκλουβή Λευκάδας όταν λίγο πριν τις εννέα το βράδυ της Παρασκευής για άγνωστους λόγους ανατράπηκε τρακτέρ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα αγοράκι 4 ετών και να τραυματιστεί ένας 16χρονος.

Τραυματισμένος αλλά όχι βαριά είναι ο οδηγός του τρακτέρ πατέρας του άτυχου παιδιού και θείος του 16χρονου.

Σύμφωνα με το lefkadapress.gr το τρακτέρ ανατράπηκε στον δύσβατο ορεινό δρόμο για τον Άγιο Δονάτο. Δύο ασθενοφόρα έσπευσαν για να παραλάβουν τους τραυματίες αλλά δυστυχώς το μικρό παιδί δεν τα κατάφερε.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες, Παρασκευή (07.10.2022), το βράδυ, στην Επαρχιακή οδό Σύβρου Καρυάς στη Λευκάδα, γεωργικός ελκυστήρας (τρακτέρ) που οδηγούσε 30χρονος αλλοδαπός, εκτράπηκε της πορείας του και κατέπεσε σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ανήλικου (4 ετών) που επέβαινε σε αυτό.Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.