ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νεκρό βρέφος 5,5 μηνών στην Άρτα: Το «ξέχασε» ο πατέρας στο αυτοκίνητο – Απειλούν να τον σκοτώσουν οι συγγενείς της μητέρας

Το βρέφος ήταν αναίσθητο και με αφρούς και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Νεκρό βρέφος 5,5 μηνών στην Άρτα: Το «ξέχασε» ο πατέρας στο αυτοκίνητο – Απειλούν να τον σκοτώσουν οι συγγενείς της μητέρας

Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Άρτα, καθώς βρέθηκε νεκρό βρέφος 5,5 μηνών μέσα στο αυτοκίνητο, όπου το είχε… ξεχάσει ο πατέρας του.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης (9/5) όταν το ζευγάρι έφυγε από το σπίτι για τη δουλειά, με τον πατέρα να έχει μαζί του την 5,5 μηνών κορούλα του για να την αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, και στη συνέχεια στην εργασία του, στον ΔΕΔΔΗΕ.

Όμως για κάποιο λόγο που ουδείς μπορεί να εξηγήσει, ο πατέρας ξέχασε ότι είχε το βρέφος στο πίσω κάθισμα και πήγε κατευθείαν στη δουλειά του.

Όταν το μεσημέρι η μητέρα του κοριτσιού πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό για να παραλάβει το παιδί και να γυρίσουν σπίτι τους, τότε της είπαν πως δεν είχε έρθει εκείνη την ημέρα.

Η μητέρα του παιδιού κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της, ο οποίος έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό ήταν αναίσθητο, είχε αφρούς στο στόμα και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Απειλούν να λιντσάρουν τον πατέρα που ξέχασε το μωρό στο αυτοκίνητο οι συγγενείς της μητέρας

Στο νοσοκομείο της Άρτας αυτή την ώρα εκτυλίσσονται σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Η μητέρα λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη και φαρμακευτική αγωγή για να ανταπεξέλθει στο αδιανόητο σοκ.

Ο πατέρας την ίδια ώρα, φέρεται να έχει υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο, ενώ φρουρείται από την Αστυνομία καθώς σε βάρος του έχει ξεσπάσει το μένος των συγγενών της μητέρας.

Το νοσοκομείο έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, καθώς οι συγγενείς της μητέρας έχουν σπεύσει στο σημείο και απειλούν να σκοτώσουν τον 35χρονο πατέρα, τον οποίο και θεωρούν αποκλειστικό υπεύθυνο για τον τραγικό θάνατο του 5,5 μηνών μωρού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, ο πατέρας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις Αρχές που ήδη τον έχουν υπό φρούρηση στο νοσοκομείο της Άρτας αλλά πολύ περισσότερο και στη σύζυγό του, η οποία από την πρώτη στιγμή ζητά να μάθει τι ακριβώς συνέβη και το γιατί έχασε το 5,5 μηνών αγγελούδι της…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.