ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τραγωδία στις Σέρρες: Οι δάσκαλοι στο σχολείο ξεκινούν συνεδρίες με ψυχολόγους

Πλήρη δικαίωση της μνήμης του παιδιού τους ζητούν οι γονείς του 11χρονου μαθητή στις Σέρρες

Τραγωδία στις Σέρρες: Οι δάσκαλοι στο σχολείο ξεκινούν συνεδρίες με ψυχολόγους

Θλίψη αλλά και ερωτηματικά έχει αφήσει πίσω της η ανείπωτη τραγωδία σε σχολείο των Σερρών, με θύμα τον 11χρονο Βασίλη και τώρα οι δάσκαλοι που ήταν μπροστά στο τραγικό συμβάν ξεκινούν συνεδρίες με ψυχολόγους της Περιφέρειας.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να λειτουργήσει ξανά το 9ο Δημοτικό σχολείο Σερρών, μετά την τραγωδία που συνέβη όταν ο 11χρονος Βασίλης έχασε τη ζωή του από έκρηξη του καυστήρα.

Μαθητές, δάσκαλοι και γονείς είναι ακόμα σοκαρισμένοι από το συμβάν που κόστισε τη ζωή στον 11χρονο μαθητή και όπως θα δείτε και στο ρεπορτάζ του Ant1, οι δάσκαλοι που το είδαν με τα μάτια τους, θα κάνουν συνεδρίες με ψυχολόγους, τουλάχιστον μέχρι να ανοίξει ξανά το σχολείο.

Όπως ανέφερε και η Σωτηρία Σπανού, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Σερρών, οι δάσκαλοι του 9ου Δημοτικού χωρίζονται σε γκρουπς και προτεραιότητα στις συνεδρίες έχουν όσοι είδαν με τα μάτια τους να χάνει τη ζωή του ακαριαία ο 11χρονος μαθητής.

Πλήρη δικαίωση της μνήμης του παιδιού τους ζητούν οι γονείς του 11χρονου μαθητή στις Σέρρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την οικογένεια του άτυχου μαθητή στις Σέρρες, ζητείται η «άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των υπευθύνων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.