ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τραγωδία στο Καλαμάκι Κορινθίας: Συνελήφθη ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στη θάλασσα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού για το τραγικό περιστατικό

Τραγωδία στο Καλαμάκι Κορινθίας: Συνελήφθη ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στη θάλασσα

Στη σύλληψη του πατέρα του εξάχρονου κοριτσιού που πνίγηκε χθες το μεσημέρι στην παραλία του Καλαμακίου στην Κορινθία, προχώρησαν οι Αρχές.

Όπως ανακοίνωσε το λιμενικό στην Κορινθία, o άντρας συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 306 του Ποινικού Κώδικα (έκθεση σε κίνδυνο).

Όλα συνέβησαν όταν το κορίτσι, που συνοδευόταν από τον πατέρα της, μπήκε στη θάλασσα, έκανε βουτιά και, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, πνίγηκε.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο στο σημείο με δύο διασώστες, οι οποίοι έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να το επαναφέρουν στη ζωή. Στη συνέχεια, μετέφεραν το παιδί στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού για το τραγικό περιστατικό:

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 6χρονο αλλοδαπό κορίτσι, στην παραλία Καλαμακίου Σαρωνικού κόλπου Ισθμίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανωτέρω εντοπίστηκε από υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος αρχικά της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια η 6χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο πατέρας για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.